Velkommen         Partnere         Formål         Indhold         Begivenheder         Formidling         Projekter         Links         Kontakt         English    
 
 

Nyheder fra KASK Innovation

14.06.2009 - Varm luft hindrer indlæggelser

Sygeplejerske kan ved at kombinere to maskiner hindre indlæggelser og give syge et bedre liv.

Læs mere...

27.05.2009 - Aalborg Sygehus vil være bedst til ernæring

De 5000 medarbejdere på Aalborg Sygehus – Århus Universitetshospital vil i de kommende måneder kunne smage, at maden bliver anderledes i kantinerne. Den bliver målrettet deres ønsker om mere sund og varieret mad. Det sker bl.a. for at få medarbejderne til at sætte fokus på, at patienterne får den rigtige ernæring.

Læs mere...

27.05.2009 - Nyhedsbrev fra BioMedCom, Nordjylland

BioMed Community, som er en klyngeorganisation i Nordjylland, udgiver jævnlige nyhedsbreve. Og eftersom BioMed Community er samarbejdspartner med Idéklinikken på Aalborg Sygehus, vil vi tillade os at gengive dem her.

Læs mere...

22.05.2009 - Hjælp Idéklinikken

I samarbejde med Idéklinikken i Forskningens Hus, har en gruppe ingeniørstuderende arbejdet med et innovationsprojekt. De studerende har udviklet et system, der skal fremme medarbejdernes muligheder for at indmelde gode og nyskabende idéer. Nu har de imidlertid brug for din hjælp til at besvare et spørgeskema.

Læs mere...

19.05.2009 - Artikel: Klinik for lyse ideer

Medarbejdere og patienters lyse idéer kan være guld værd. Den erkendelse er årsag til, at Aalborg Sygehus nu åbner en Idéklinik, der skal indsamle og behandle forslag til nye opfindelser eller arbejdsmetoder, der kan forbedre dagligdagen for patienter og medarbejdere.

Læs mere...

18.05.2009 - 500.000 kr. til innovation på Aalborg Sygehus

Aalborg Sygehus har fået 500.000 støttekroner til et projekt, der skal sætte fokus på indsamling og udvikling af idéer til forbedring af sundhedsvæsenet.

Læs mere...

01.05.2009 - Aalborg Sygehus slap forskningen løs

Peter Lund Madsen - også kendt som HjerneMadsen - var blandt de prominente gæster, da Aalborg Sygehus torsdag den 30. april, for tredje gang slog dørene op for Forskningens Dag – denne gang med flere deltagere end nogensinde.

Læs mere...

20.03.2009 - Computerspil skal forebygge fald

Storslalom er normalt ikke noget, man vil anbefale ældre mennesker med balanceproblemer at kaste sig ud i. Men hvis skiløbet foregår i trygge omgivelser på det lokale ældrecenter, kan det være midlet, der skal forebygge balanceproblemer og invaliderende faldulykker. Sådan lyder i hvert fald tesen bag et nyt forskningsprojekt ved Geriatrisk Afdeling på Aalborg Sygehus.
 

Læs mere...

17.03.2009 - Fem nye prosjekt godkjent i IV A Öresund-Kattegat-Skagerrak

Fem (5) nye prosjekt er godkjent Interreg IV A Öresund-Kattegat-Skagerrak. Prosjektene er godkjent av henholdsvis  Styringskomité Kattegat/Skagerrak (4 prosjekt) og Overvåkningskomité Öresund-Kattegat-Skagerrak (1 prosjekt).

Læs mere...

29.01.2009 - Stort medicintekniskt samarbete i Västsverige

Fem västsvenska parter satsar gemensamt på skapa ett medicintekniskt centrum, MedTech West. Målet är bättre förutsättningar för forskning, utveckling och innovationer inom det medicintekniska området genom ökad samverkan mellan akademi, vård och industri.

Læs mere...

Nyere     Ældre