Velkommen         Partnere         Formål         Indhold         Begivenheder         Formidling         Projekter         Links         Kontakt         English    
 
 

Nyheder fra KASK Innovation

23.09.2010 - Hospitalsansatte uddannes til nytænkning

Idéklinikken på Aalborg Sygehus er gået sammen med Arkitektur & Design, Aalborg Universitet om at klæde 35 af hospitalets medarbejdere på til at kunne fremme udviklingen af gode idéer på deres afdelinger. Målet er smartere løsninger til gavn for produktivitet og patienttilfredshed.  

Læs mere...

20.08.2010 - Amerikansk interesse for Idépoliklinikken

Harvard Business School har fanget interesse for konceptet bag KASK Innovation. I et blogindlæg  på HBCs hjemmeside kan man læse, hvordan Idépoliklinikken på Oslo Universitetshospital hjælper de gode idéer på vej.

Læs mere...

10.06.2010 - Fra idé til produkt - Kræsevognen

På Mave-Tarm-Kirurgisk Afdeling på Aalborg Sygehus har overlæge Karen Lindorff Larsen gået med tanker om en serveringsvogn med indbydende små retter, som kan friste småtspisende patienter i ernæringsrisiko. Et samarbejde med Idéklinikken har ført til, at vognen nu er på vej til at blive til virkelighed.

Læs mere...

15.03.2010 - Idéklinikken (gen)opfinder (løbe)hjulet

Et løbehjul som kan monteres på gærdet af en hospitalsseng. Det er et forslag, som Idéklinikken på Aalborg Sygehus skal forsøge at omsætte til virkelighed i samarbejde med sygehusets portører.

Læs mere...

16.02.2010 - Kvalitetsveckan 2010 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Måndag till fredag 8–12 mars 2010 anordnas Kvalitetsveckan på Sahlgrenska Universitetssjukhuset för sjätte året i rad. Årets tema är Bemötande. Under veckan presenterar verksamheter och enheter från sjukhuset sina forsknings-, utvecklings- och förbättringsarbeten.

Læs mere...

25.11.2009 - Aalborg Sygehus sprudler af gode idéer

Det vælter ind med gode idéer til Aalborg Sygehus’ Idéklinik. Siden klinikken slog dørene op i marts 2009 har medarbejdere, patienter og borgere indleveret ikke færre end 100 forslag til nye opfindelser og arbejdsmetoder.

Læs mere...

18.11.2009 - Tænk anderledes

Aalborg Sygehus’ Idéklinik var med, da Center for Kvalitetsudvikling i Region Midtjylland den 10. november holdt temadag om innovation i sundhedssektoren.

Læs mere...

27.10.2009 - BioMed Community goes YouTube

BioMed Community arbejder på at markedsføre og synliggøre de medico- og sundhedsteknologiske virksomheder, institutioner og kompetencer i Nordjylland. Det skal i fremtiden støttes af en ny YouTube-kanal.

Læs mere...

30.07.2009 - Aalborg Sygehus har succes med innovation

På Aalborg Sygehus, Århus Universitetshospital diagnosticerer og behandler man ikke kun patienter med komplicerede lidelser. Også patienters og medarbejderes idéer kan få et sundhedstjek. Sygehuset har nemlig succes med en Idéklinik, hvor alle med gode forslag til forbedrede arbejdsgange, metoder eller nye opfindelser kan henvende sig.

Læs mere...

15.06.2009 - Kick-off konference

Tirsdag den 18. august kl. 13-16 afholder Aalborg Sygehus Kick-off konference for de to innovationsprojekter KASK Innovation og Idéklinikken.

Læs mere...

Nyere     Ældre